Mataró Notícies

'El rei borni' i 'Ma vie de Courgette', al cicle de Cinema Lliure a la Platja

Foto: Medusas

'El rei borni' i 'Ma vie de Courgette', al cicle de Cinema Lliure a la Platja

Betty Doñate

La platja del Varador tornarà a ser per segon any consecutiu un dels escenaris de la 6a Mostra de Cinema Lliure a la Platja, el festival gratuït de cinema independent que es fa també a Barcelona, Badalona i el Prat del Llobregat. A Mataró es podran veure ‘El rei borni’, una producció catalana programada el 15 de juliol, i ‘Ma vie de Courgette’, una pel·lícula suïssa d’animació que es projectarà el 24 de juliol, coincidint amb les Santes.

Les pel·lícules incloses en aquest cicle, que organitza l’entitat Medusas amb suport municipal, tenen en comú que són cintes independents de qualitat que han passat per altres festivals però que no han tingut prou projecció. El fet de poder veure-les en versió original, de nit i a la platja és una experiència única, com ha explicat des de Medusas Juliana Spadano, qui en aquest sentit ha valorat molt positivament l’escenari de Mataró.

Aquest any, el cicle projectarà un total de set pel·lícules, entre elles ‘María y los demás’ i ‘Sing Street’. En realitat, són quatre cintes menys que l’any passat, però Spadano confia que el festival podrà acabar de consolidar-se.

La projecció de ‘El rei borni’ i ‘Ma vie de Courgette’ a la platja del Varador de Mataró començarà a partir de les nou del vespre, quan s’amagui el sol. Abans hi haurà música i l’emissió d’un curtmetratge seleccionat pel festival Filmets.