Mataró Notícies

El sènior femení del CJH Mataró no vol patir a Plata i aposta per mantenir el bloc

El sènior femení del CJH Mataró no vol patir a Plata i aposta per mantenir el bloc

Marc Rodriguez Sedano

Rosa Maria Hernàndez dirigirà l’equip sènior femení del Club Joventut Handbol Mataró en una nova temporada plena de reptes. Després d’aconseguir l’ascens a Divisió de Plata sense haver perdut un sol partit la temporada passada, ara tocarà enfrontar-se a equips molt més potents i la nova entrenadora, Rosa Maria Hernández, vol fer-ho amb la totalitat de la plantilla. La fins ara tècnica del juvenil femení també era ajudant de Jordi Fernàndez al primer equip i és per això que coneix totes les jugadores. Segons diu Rosa Maria Hernàndez, sap com treure el màxim rendiment de la plantilla a Plata i és per això que no vol fer gaire canvis.

La directiva del Joventut Handbol Mataró ha apostat per Hernàndez per dirigir el primer equip femení perquè també entén la importància de la base. La nova entrenadora assegura que encara és d’hora per parlar d’objectius de temporada i demana prudència. Després del bon curs passat i aconseguir l’ascens, Hernàndez és conscient que ara caldrà fer un pas endavant per poder competir a Plata amb garanties.

El que s’espera és que l’equip pugui lluitar per mantenir la segona màxima categoria de l’handbol espanyol. A favor d’Hernàndez hi ha la bona feina feta al juvenil femení i el club també vol reforçar la base i ajudar-se del jove talent mataroní per enfortir el primer equip.

Les mataronines començaran la competició el deu de setembre a casa, al Pavelló Teresa Maria Roca, contra el Mislata valencià.