Mataró Notícies

Els Capgrossos es preparen per portar gammes extres per Les Santes

Els Capgrossos es preparen per portar gammes extres per Les Santes

Marta Gómez Castellà

Cap de setmana intens pels Capgrossos de Mataró que actuaven al barri de la Llàntia dissabte i es marcaven la millor actuació de la temporada diumenge a Premià de Mar. La Plaça de l'Ajuntament va ser escenari, doncs, de l'actuació castellera de la Festa Major del municipi en la que els Capgrossos actuen des del 1997. Els de blau marí van descarregar la torre de 8 amb folre, el 3 de 9 amb folre, el 5 de 8 i el primer pilar de 6 de la temporada. Objectius que es marcaven abans d'arribar a Premià de Mar i que van assolir amb èxit.

Tot i que els Capgrossos van consolidant les estructures asseguren que els hagués agradat portar a Premià el primer 4 de 9 amb folre de la temporada. Volen intentar-lo abans de l'actuació de Les Santes i podria ser diumenge vinent al Poblesec de Barcelona. Ara els mataronins asseguren haver començat "l'etapa reina" de la temporada amb aquestes actuacions i busquen sumar més camises als assajos per poder plantejar-se un o dos games extres de cara a l'actuació de Les Santes.

Per poder aconseguir la millor actuació de la història a Les Santes els Capgrossos han organitzat cinc assajos especials que comptaran amb beguda per a tothom en acabar-los.