Mataró Notícies

Alba Bonamusa, a un pas de la selecció absoluta espanyola de waterpolo

Alba Bonamusa, a un pas de la selecció absoluta espanyola de waterpolo

Josep Maria Spà

Amb 18 anys, Alba Bonausa és una de les sensacions i revelacions del waterpolo espanyol. La mataronina va tenir un 2016 per emmarcar amb èxits a nivell de selecció junior i amb la Sirena Mataro.

A dia d’avui, Alba Bonamusa viu el seu millor moment de la seva carrera esportiva. Durant el 2016 va sumar amb la selecció espanyola júnior, un campionat d'Europa i un sotscampionat del mon. Amb la Sirena, una copa de la Reina i una Copa LEN. I aquesta temporada ha vist incrementat el seu pes dins l'equip. Una temporada que finalitza amb la cirereta al pastís: trobar-se a les portes d'un Mundial absolut. A una mica més de 15 dies de l'inici de la prova, Bonamusa es troba entre el grup de 15 jugadores. Només dues d'elles en quedaran fora.

A la selecció coincideix amb Marta Bach, capitana de l'equip i pes important també a la selecció. També amb Helena Lloret, futura companya a la Sirena. I valora molt positivament com ha quedat l'equip de cara a la propera temporada amb les incorporacions de Laura Vicente,  Clàudia Abad i Carla Graupera.

Qui no estarà en aquesta selecció espanyola, que viatja demà a Portugalete per jugar-hi el torneig internacional és la també mataronina Roser Tarragó. Després d'una mala temporada als Estats Units Tarragó ha decidit fer una aturada amb la selecció.