Mataró Notícies

Albert Ramos, millor esportista mataroní del 2016

Albert Ramos, millor esportista mataroní del 2016

Sergi Ruiz

Albert Ramos, guardonat com a millor esportista mataroní de l’any 2016. La 62ª Nit de l’Esport mataroní ha reconegut els mèrits del tenista mataroní l’any passat, entre els quals destaca la seva participació als Jocs Olímpics de Río de Janeiro, la consecució del seu primer títol ATP després de guanyar la final de l’ATP 250 de Bastad contra Fernando Verdasco i el primer títol de campió d’Espanya. A més, Ramos va finalitzar l’any com a número 27 del rànquing de l’ATP.
 
La Nit de l’Esport també ha reconegut un any més la tasca dels esportistes, entrenadors i clubs de la capital del Maresme. En total s’han repartit 28 premis entre trofeus, diplomes i mencions especials entre els 59 nominats. Entre els premiats, Albert Ramos i Raquel González s’han emportat el premi a millor esportista sènior. Per la seva banda, La Sirena CN Mataró ha estat guardonada per partida doble: el primer equip femení de waterpolo ha estat distingit com a millor equip sènior i Florin Bonca ha estat nomenat millor tècnic esportiu del 2016.
 
El premi a la tasca directiva ha estat per Quim Navarro, president de l’AE Boet. Les mencions especials de la 62ª Nit de l’Esport mataroní han estat per Prudencio Pérez, del Grup Atletisme Lluïsos, pels seus 30 anys com entrenador i pels seus èxits en campionats del món, Europa i Espanya de Veterans; Juan Sánchez per la seva trajectòria esportiva tant com a jugador i entrenador del Club Handbol Mataró; i l’Escola Pia Santa Anna per la seva alta participació als Jocs Escolars.
 
El jurat de la Nit de l’Esport també ha volgut reconèixer les medalles d’or que van aconseguir amb la selecció catalana Ferran Gironès, Edgar Barceló i Dani De la Mano del AE Boet – Fedamar en els Special Olympics d’Espanya.
 
Durant la gala també s’ha fet una acte d’homenatge als esportistes i voluntaris que van participar als Jocs Olímpics de Barcelona 92.