Mataró Notícies

Cirera i Mataró s'enfronten diumenge per tres punts vitals per a les seves aspiracions

Cirera i Mataró s'enfronten diumenge per tres punts vitals per a les seves aspiracions

Francesc Andrés

Cirera i Mataró s’enfronten aquest diumenge en una jornada fratricida. El Cirera necessita una victòria per apropar-se a la salvació per seguir una temporada més al Grup 2 de Segona Catalana. El Mataró buscarà els tres punts per lluitar fins l’última jornada per l’ascens directe a Primera Catalana.

Torna el derbi i ho fa en un moment crucial de la temporada, tot en joc i dues cares clarament diferenciades. El Mataró busca l'ascens i el Cirera la permanència, i a tots dos els pot anar dels punts que es disputaran. Els diumenge locals, els cirerencs, es troben en posicions de descens. Tenen a un punt la plaça de promoció i a dos la salvació. A més, aquest cap de setmana s'enfronten entre ells el Badia del Vallès, amb els mateixos punts que els mataronins, contra el Lloreda, l'equip que marca la permanència. Antonio Gonzàlez, tècnic del Cirera, creu que la victòria és imprescindible ja que si no guanyen tenen molt complicada la permanència.

No menys imprescindibles són els punts pel CE Mataró. Encara no té assegurat ser al play-off. Té l'average perdut amb la Guineueta, pel que necessita guanyar un dels dos partits. Per ser campió, en canvi, no depèn d'ell mateix. A la Fundació Esportiva Grama se li ha donat per guanyat el partit que tenia suspès i on vencia per la mínima. El té a dos punts, pel que hauria de punxar en un dels dos partits i el Mataró sumar els 6 punts.

Després del derbi quedarà tan sols una jornada. Aquest és, probablement, el Cirera - Mataró més transcendent de la història. Un derbi fratricida que es podrà seguir diumenge a les 12 en directe a Carnet Esportiu FM de Mataró Ràdio.