Mataró Notícies

Doble derrota aquest cap de setmana pel Medicare System Mataró a l’OK Lliga femenina

Doble derrota aquest cap de setmana pel Medicare System Mataró a l’OK Lliga femenina

Anna Gual

L’equip va perdre dissabte davant Las Rozas, en partit ajornat, per 2 a 1 i va tornar a caure diumenge, en una derrota més dolorosa encara, a la pista del cuer, el Rivas Las Lagunas, per 5 gols a 3. Una situació que deixa a les mataronines com a penúltimes de la lliga, amb 5 partits consecutius sense guanyar. De fet aquesta està sent una temporada difícil per les noies que entrena Albert Larrea, que acumulen 9 derrotes, per només 2 victòries i 1 empat, i ja fa un parell de jornades que han dit adéu a la possibilitat de classificar-se per la Copa de la Reina. Explica el tècnic, que la importància de les dinàmiques és molt important i que aquest any l’equip s’està veient massa penalitzat per petits detalls. El que cal diu, és seguir treballant com fins ara i esperar que la dinàmica canviï.

El més important per ara és que l’equip recuperi la moral després d’aquest cap de setmana complicat. Encara queda més de la meitat de la lliga i l’objectiu és poder recuperar molts dels punts que s’han perdut, a la segona volta.

El cap de setmana vinent les mataronines rebran al Liceo gallec.

Encara en hoquei patins i pel que fa als nois a la 1a estatal, derrota contundent aquest cap de setmana a la pista del Tordera. Els mataronins van caure per 7 gols a 2 i tornen a demostrar que són capaços de millor i del pitjor aquesta temporada. Els mataronins són per ara 11ens amb 15 punts.