Mataró Notícies

Dos punts separen el Medicare System Mataró de la permanència a l'OK Lliga

Dos punts separen el Medicare System Mataró de la permanència a l'OK Lliga

Sergi Ruiz

El Medicare System Mataró encara el tram final de la temporada amb opcions de mantenir la categoria. A falta de sis partits per acabar la lliga, les d’Albert Larrea estan a dos punts de la zona de permanència de l’OK Lliga femenina. Després de la victòria d’aquest cap de setmana contra un rival directe com el Club Hoquei Cerdanyola i la derrota del CP Vilanova, les mataronies han començat a creure que tenen opcions per sortir de la zona de descens. En les últimes cinc jornades, el Medicare ha sumat 9 punts (els mateixos que havia aconseguit en les quinze jornades prèvies). La confiança generada en les tres victòries aconseguides és el que Albert Larrea considera que ajudarà l’equip en el tram final de la lliga.

Dels sis partits que resten pel final de temporada, tres seran contra rivals directes. CP Vilanova (dotzè), Sferic Terrassa (novè) i CP Rivas Lagunas (onzè) seran els tres partits claus on les d’Albert Larrea es jugaran seguir un any més a l’OK Lliga. Un factor clau serà que els partits contra Sferic Terrassa i CP Rivas Lagunas es disputaran al Jaume Parera, on el Medicare ha aconseguit les últimes tres victòries. Abans de disputar aquest tram final de temporada, però, hi haurà l’aturada de Setmana Santa. Una aturada que Albert Larrea creu que serà positiu perquè les jugadores es puguin preparar física i mentalment l’últim mes de competició.

Un tram final de temporada en què també s’enfrontaran a rivals de nivel com el CP Voltregà, CP Alcorcón i HC Liceo. La primera cita amb la salvació será el dissabte 22 d’abril a la pista del CP Vilanova.