Mataró Notícies

El CE Mataró reforça l'equip amb dues noves incorporacions

El CE Mataró reforça l'equip amb dues noves incorporacions

Sergi Ruiz

El CE Mataró incorpora dos jugadors més i deixa gairebé tancada la plantilla del primer equip. Marcel i Kamal són els dos últims reforços de l’entitat groc-i-negre, que s’afegeixen a les arribades del porter Cesc de Bode i del retorn de Victor Yustos. En el cas de Marcel, es tracta d’un lateral esquerra amb experiència a Tercera Divisió i Primera Catalana, ja que les últimes temporades ha jugat al Vilassar de Mar (equip on va coincidir amb Alberto Aybar, entrenador del Mataró) i l’Amposta. Kamal arriba per reforçar l’atac. Es tracta d’un extrem que prové del juvenil del Sant Andreu i del Granollers. Uns reforços que van acompanyats de les renovacions de Ricky i de Isma.

La temporada 2017-2018 del CE Mataró a Segona Catalana començarà el 3 de setembre. El primer partit dels groc-i-negres serà al camp del Canyelles. El Municipal del Centenari viurà el seu primer partit de la temporada el 10 de setembre. El primer rival que trepitjarà el Centenari serà el la Guineueta.

Un Municipal del Centenari que estrenarà la temporada amb instal·lacions renovades. Si la temporada passada es va remodelar la graderia, aquest estiu s’està reparant les instal·lacions elèctriques del recinte.