Mataró Notícies

El Club de Rem Capgrossos aconsegueix dues finals A a Palamós

El Club de Rem Capgrossos aconsegueix dues finals A a Palamós

MataróNotícies.cat

Palamós va acollir diumenge passat, per primer cop, la quarta edició de la regata de llagut, on el Club de Rem Capgrossos de Mataró hi va fer un bon paper, ja que hi van aconseguir dues finals A. El sabor amarg va arribar per part dels veterans masculins, que no van poder aconseguir l’objectiu de classificar-se per la final A.

Els equips mataronins van repetir el bon paper que van fer la setmana anterior a Mataró. Les veteranes i sèniors femenines van aconseguir un meritori tercer lloc a la final A, entrant com a segones en la prova cronometrada. En la categoria sènior, les noies ho tenen molt complicat per situar-se en les primeres dues places, que sembla que es disputaran entre el Club Rem Santa Cristina i els Vogadors de Cambrils. En la categoria masculina, valoracions oposades entre els sèniors i els veterans, que no van aconseguir classificar-se per la final A, tot i guanyar la final B. Per la seva banda, el sènior masculí es va refer del cop de la setmana passada en quedar últims. Ahir, però, es van fer amb el segon lloc de la final C.

Recordem que, tot i ser una lliga amateur, hi ha grans equips que conformen una lliga molt igualada i potent, en la que els clubs mataronins lluiten per consolidar-se en la zona alta de la classificació. La cinquena edició de la regata de llagut es disputarà la setmana que ve a Sant Jaume d’Enveja, Tarragona, on els mataronins esperen repetir els bons resultats d’aquesta setmana per poder situar-se en una bona posició a la lliga abans de les vacances.