Mataró Notícies

El Club de Rem Capgrossos comença amb bon peu la Lliga

El Club de Rem Capgrossos comença amb bon peu la Lliga

Josep Maria Spà

Ha començat la Lliga de Llagut català, amb la disputa de la primera de les 7 proves. La platja d'Arenys de Mar n'ha estat l'escenari i el Club de Rem Capgrossos de Mataró hi ha participat amb els seus 4 equips. Veterà masculí, veterà femení, sènior femení i sènior mascuí. Dels quatre equips que presentava 3 van aconseguir classificar-se per disputar una final, i els 3 van disputar la final A de la primera regata. L'únic que no ho va aconseguir va ser el sènior masculí , eliminat de les finals després d'un quintuple empat a les cronometrades, que són les proves que classifiquen per temps per les finals. El veterà masculí si que va classificar-se per la final A. I després d'una regata motl igualada va acabar a la segona plaça.

En aquesta lliga Catalana de llagut l'equip absolut femení del Club Rem Capgrossos de Mataró hi arribava com a defensores del títol. Guanyadores diumenge de la cronometrada que classifica els equips per les finals, les mataronines van disputar la A, la més important, i en un final de prova molt ajustat van quedar en segona plaça, per darrera del Vogadors de Cambrils.

L'equip veterà femení va aconseguir guanyar la seva categoria, per davant precisament del Vogadors de Cambrils, aconseguint doncs la primera plaça de la general, després d'haver-se disputat primera prova.

La segona prova de la lliga catalana serà el 2 de juliol a Flix.