Mataró Notícies

El Club Volei Mataró femení no pot amb el Sandor i la Primera Catalana haurà d'esperar

El Club Volei Mataró femení no pot amb el Sandor i la Primera Catalana haurà d'esperar

Josep Maria Spà

El sènior femení del Club Volei Mataró es troba a la segona fase de segona catalana, que l'ha de permetre tornar a primera catalana, i de fet tot sembla encarat per aconseguir-ho. El cap de setmana va perdre tot just el segon partit d'aquesta fase d'ascens, davant el Sandor, equip que encara no coneix la derrota i que a Mataró va guanyar per 0 a 3. Tot i els intents de les mataronines per aconseguir puntuar en algun dels sets el partit es va decidir amb els marcadors de 12-25 / 21-25 i 15-25.

Malgrat la derrota el camí cap a l'ascens sembla que sigui qüestió que passin les jornades. De fet una victòria a l'Hospitalet en el partit del proper 2 d'abril seria gairebé un pas decisu per assolir l'objectiu.

La jornada de dissabte acabava molt tard al pavelló euskadi. Unes instal·lcions que d'aquí dues setmanes acolliran el campionat de Catalunya juvenil amb la participació de l'equip del Club Volei Mataró. Els dos millors classificats a la Fase Final de la Primera Divisió juvenil masculina aconseguiran els bitllets per participar al Campionat d’Espanya de la categoria.