Mataró Notícies

El Futsal Aliança Mataró es proclama campió de Tercera i puja a Segona Divisió B

El Futsal Aliança Mataró es proclama campió de Tercera i puja a Segona Divisió B

Josep Maria Spà

El Futsal Aliança Mataró aconsegueix el campionat de tercera divisió i l'any vinent jugarà a la Segona Divisió B, la tercera divisió en importància. Es preveia una jornada complicada, però, per sort pels mataronins, la jornada es disputava sense horari unificat. El Futsal Aliança afrontaven el partit sabent que els hi valia qualsevol resultat. Fins i tot una derrota per menys de 12 gols també hagués servit a la seva visita a Terrassa.

Després d'un inici de partit de tempeteig per part dels dos conjunt, els mataronins van començar a decantar el partit del seu favor. I al minut 17 ja guanyaven per 0 gols a 4. A la mitja part la victòria era d'1 gol a 5. I en un partit vist per sentència a la segona part un parcial de 2 a 3 va deixar el 3 a 8 final. Carlos Villarin i Alex Medina van ser autors d'un doblet, en un pattit on també van marcar Oriol López, Marc Caballeria, Cristian Villarin i Azhar Chiheb. Albert sabaté, tècnic del Futsal Aliança Mataró

Celebració al final del partit dins la pista. Amb llàgrimes d'alegria, càntics i la copa de campions...I la festa que va seguir al vestidor, Amb promeses que s'havien de complir, com la de Pol Novo que es va rapar al zero, i una dutxa de felicitat per Albert Sabate i els seus jugadors que assoleixen la Segona B.