Mataró Notícies

El Futsal Aliança renova Albert Sabaté

El Futsal Aliança renova Albert Sabaté

Sergi Ruiz

El Futsal Aliança Mataró es prepara per afrontar una temporada il·lusionant però, alhora, molt exigent a Segona B. El nivell puja exponencialment respecte Tercera, i el club vol afrontar la categoria amb les màximes garanties possibles. El primer moviment que ha fet l'entitat mataronina és la renovació del tècnic, Albert Sabaté. Les converses per seguir van començar ja fa setmanes però fins ara no s'ha fet oficial. Sabaté explica que abans de donar a conèixer la seva continuïtat a la banqueta del Futsal Aliança, preferia començar a perfilar el projecte a la Segona B assegurant les renovacions dels jugadors i pensant quins fitxatges s’havien de fer per afrontar amb garanties la nova categoria.

El salt de categoria és gran no tan sols pel que fa al nivell esportiu. Els pressupostos de les plantilles, i els desplaçaments també juguen un paper important. És per això que, sense renunciar als jugadors de casa, amb qui el club seguirà apostant, aquests dies es busca reforçar la plantilla. El primer fitxatge compleix amb aquests requisits: es tracta del porter  Isaac Fernández, provinent del Castelldefels i ex del Catgas Santa Coloma i del Bakú United.

Tot i així se seguirà comptant amb els altres dos porters, Amar i Paco. Mentrestant, ja és baixa segura Àlex Medina, que marxa a jugar a la primera divisió del Japó, al Voscuore Sendai.