Mataró Notícies

El Joventut Handbol Mataró femení disputarà la fase d'ascens al Teresa Maria Roca

El Joventut Handbol Mataró femení disputarà la fase d'ascens al Teresa Maria Roca

Sergi Ruiz

El pavelló Teresa Maria Roca serà la seu d’un dels sis sectors de la fase d’ascens a la Divisió d’Honor Plata d’handbol femení. Concretament, serà la seu del sector E que a més del Joventut Handbol Mataró, està format pel Dominicos Zaragoza (2n de la lliga aragonesa), el Club Balonmano Perdoma (2n de la lliga canària) i l’Handbol Ribera L’Alcudia (1r de la lliga valenciana), a priori el rival més fort dels tres. D’aquesta manera, es confirma el desig del sènior femení del Joventut Handbol Mataró de disputar l’ascens davant el seu públic. Una fase d’ascens que es disputarà entre el 12 i el 14 de maig. Segons Jordi Fernàndez,  fet de poder tenir el públic a favor i no haver de desplaçar-se serà un factor clau per poder assolir l’ascens.

Una fase d’ascens que arribarà un mes després de l’últim partit de la Lliga Catalana Sènior femenina i després de l’aturada per vacances de Setmana Santa. Aquests dies, les groc-i-negres treballaran per recuperar la forma i el ritme competitiu per arribar en òptimes condicions el segon cap de setmana de maig.

Per assolir l’ascens a la Divisió d’Honor Plata, les de Jordi Fernàndez hauran de quedar primeres de grup o ser un dels dos millors segons dels sis grups.