Mataró Notícies

El Mataró Feimat frena la dinàmica guanyadora a la pista del Castellbisbal

El Mataró Feimat frena la dinàmica guanyadora a la pista del Castellbisbal

Marc Rodriguez Sedano

El Mataró Feimat va caure a la pista del Castellbisbal per 108-88 i acaba amb la bona dinàmica de tres victòries consecutives a la lliga EBA de bàsquet. Els homes de Charly Giralt van aguantar el ritme del cinquè classificat fins a la mitja part, quan la diferencia només era de dos punts, 49-47. El ritme del partit va ser altíssim i en l’intercanvi de cops, els de Giralt només van ser capaços d’aguanyar fins al descans. Els mataronins van intentar sorprendre el Castellbisbal des del plantejament inicial, però, explica el tècnic, Charly Giralt, que els va costar contenir l’equip local.

Giralt no vol treure mèrit a la bona feina dels seus jugadors, però lamenta que el Castellbisbal fos d’acabar d’acabar trobant forats. El físic no va permetre arribar a tapar tots els forats de la zona i això va acabar facilitant la feina al Castellbisbal, que va acabar el tercer quart 11 punts per sobre.El tècnic del Feimat creu que la derrota de dissabte no passarà factura al seu equip ni l’afectarà en el rendiment. L’important, diu, Giralt, és centrar-se en l’important compromís de la propera jornada contra el Santfeliuenc

Aprofitar la bona dinàmica de l’equip a casa serà vital pel Feimat, que dissabte buscarà tornar al camí de la victòria i que la derrota contra el Castellbisbal sigui només una anécdota.