Mataró Notícies

El Mataró Feimat suma sis victòries consecutives al Palau d'Esports Josep Mora

El Mataró Feimat suma sis victòries consecutives al Palau d'Esports Josep Mora

Francesc Andrés

El Mora segueix sent un fortí, els de Charly Giralt ja sumen la sisena victòria consecutiva a casa i fan un pas més per sortir de la zona perillosa de la classificació. Aquest cop va ser el Sant Nicolau qui va caure a la pressió de grada groga que a través de càntics i aplaudiments esperonava al seu equip.

Un inici on els visitants volien sentenciar el partit el més aviat possible i agafaven una renda de cinc punts al finalitzar el primer període. La reacció local no es feia esperar i trobant bones opcions ofensives que superaven la defensa dels dels sabadellencs pujaven l'anotació i es marxava al descans només 2 punts per sota.

A la represa els unionistes mostraven la seva millor versió i tancaven el parcial amb 19 a 10, que posava molts problemes al Sant Nicolau, que s'estavellaven amb la defensa local. Últims 10 minuts, els decisius. El Mataró aconseguia anotar de la mà dels seus homes exteriors, però tenia molts problemes per defensar el pick and roll, que el conjunt visitant aprofitava per sumar.  La renda de 7 punts es mantenia i tot i perdre l'average el Mataró sumava una victòria més, la novena, que li fa molta falta a la seva cursa per sortir de les posicions de descens.

Com ja és habitual Santi Serratacó destacava amb 21 de valoració i 13 punts, però aquest cop va ser Sergi Ventura el màxim anotador groc amb 16 punts i celebracions com aquesta. L'MVP del partit però va ser Nil Angelats pel Sant Nicolau amb 22 punts i 22 de valoració.