Mataró Notícies

El Mataró Parc Boet comença un mes clau per lluitar per les fases d'ascens

El Mataró Parc Boet comença un mes clau per lluitar per les fases d'ascens

Anna Gual

En Copa Catalunya masculina, el Mataró Parc Boet que entrena per Alberto Peña afronta un dels moments més determinants de la temporada. Aquest cap de setmana jugarà davant Granollers i tot seguit s’haurà d’enfrontar de forma consecutiva a Artés, Vic i Sant Josep, rivals directes en la lluita per les fases d’ascens. Els mataronins són conscients que durant aquestes properes setmanes caldrà mostrar la seva millor versió si volen assolir l’objectiu marcat a principis de temporada de quedar entre els 4 primers.

El primer pas però serà guanyar aquest cap de setmana al Granollers, actual 7è classificat i recuperar les sensacions, sobretot pel que fa a joc. Un Granollers que sempre és un rival perillós i que per tant obligarà als mataronins a mostrar la seva millor cara.Aquest partit entre Granollers i Mataró Parc Boet es jugarà dissabte a ¾ de 6 de la tarda.

En Copa Catalunya femenina el Platges de Mataró visitarà aquest cap de setmana la pista del Draft Gramanet, actual segon classificat de la fase al títol i per tant un dels grans candidats a l’ascens . Un partit complicat que hauran d’afrontar sense Laura Antoja, nova incorporació de l’equip, que va debutar la passada jornada amb tant mala sort que sis minuts després de saltar a pista va patir una important lesió. La veterana jugadora, amb experiència a la Lliga Femenina i a l’Eurolliga arribava per convertir-se en una peça important fet que sembla haurà d’esperar. Per ara estarà 5 mesos de baixa després de patir una lesió en el tendó d’aquil·les.  Un partit que es jugarà dissabte a les 8 del vespre. Mataronines 5enes.