Mataró Notícies

El Mataró Parc Boet guanya a Sabadell i té a tocar ser campió de Copa Catalunya

El Mataró Parc Boet guanya a Sabadell i té a tocar ser campió de Copa Catalunya

Josep Maria Spà

El Mataró Parc Boet és a una victòria de proclamar-se campió de la Copa Catalunya després de vèncer el Bàsquet Pia Sabadell i la derrota del Sant Josep. No va ser fàcil pels mataronins aconseguir-ho, ja que el partit va estar disputat fins el darrer instant.

Tot i ser el Sabadell els cuers de la classificació, els vallesans van posar els maresmencs contra les cordes en tot moment. Es va veure durant la primera meitat, quan el primer període es va tancar amb un ajustat 11-15 i un segon període de 21-14. El lleuger avantatge del Sabadell de 32 a 29 a la mitja part va fer que els mataronins despertessin amb un espectacular tercer quart de 18 a 36. La seva inferioritat en el marcador va durar pocs minuts i no la deixaria anar durant tot el període, que va acabar amb un resultat de 50-65.

Pel que fa al darrer temps es va desenvolupar de manera totalment inversa. El Boet va afluixar permetent que els sabadellencs s'apropessin fins a dos punts respecte els 15 que tenien d'avantatge. Finalment la remuntada del Sabadell no va ser possible i el partit va finalitzar amb un resultat de 77-79 que motiva als boetistes a seguir en la mateixa línia per al desenllaç del campionat.

Cal destacar que aquest va ser el darrer partit d'Ilja Pakvovic amb el Boet i que Marc Rubio va assolir un 31 de valoració, convertint-se així amb l'MVP del partit.