Mataró Notícies

El Mataró Parc Boet prepara el debut a EBA i a Lliga Catalana

AE Boet

El Mataró Parc Boet prepara el debut a EBA i a Lliga Catalana

MataróNotícies.cat

El Mataró Boet jugarà aquest any a la Lliga EBA després d’aconseguir la primera posició a la Copa Catalunya. L’equip entrenat per Alberto Peña es troba davant d’un grup molt complicat amb equips molt forts físicament que no els serà fàcil vèncer. El conjunt mataroní que aquest any competirà a Lliga EBA, començarà el 21 d’agost la pretemporada. Alberto Peña, entrenador del Mataró Boet, vol mantenir el bloc que va aconseguir l’ascens millorant algunes peces com la incorporació de l’ala pivot Eric Mañés, procedent del Club de Bàsquet Castellbisbal.

Els mataronins estan en un grup molt complicat, on hi ha d’altres equips maresmencs com l’Arenys i El Masnou. A tot això se li afegeix la dificultat de competir en una categoria nova i la falta de potencial físic que té l’equip. Segons Alberto Peña, són el pitjor equip físicament de la lliga. És per això que el tècnic busca la incorporació d’un pivot que reforci l’interior de l’equip taronja.

El Mataró Boet es posarà a prova el 2 de setembre, a la Lliga Catalana, prèvia a la Lliga EBA. L’equip mataroní jugarà a casa contra el Vic, i en l’última jornada, el 17 de setembre, s’enfrontarà al Mataró Feimat, propiciant l’únic derbi que es podrà veure en la temporada. La primera jornada de la Lliga EBA es disputarà el 23 de setembre, dia en què el Mataró jugarà contra el Menorca a casa.