Mataró Notícies

El Mataró Parc Boet visita el cuer centrat en mantenir la primera plaça de Copa Catalunya

El Mataró Parc Boet visita el cuer centrat en mantenir la primera plaça de Copa Catalunya

Marc Rodriguez Sedano

El Mataró Parc Boet es desplaça demà divendres a la pista del cuer, el WhatsApp Sabadell. Els homes d'Alberto Peña colideren la taula de Copa Catalunya amb 42 punts, després que el Sant Josep aconseguís guanyar el partit que tenia pendent entre setmana contra el Sant Gervasi. Per tant, afronten les últimes tres jornades de la fase regular sabent que depenen de si mateixos per a mantener la primera plaça de Copa Catalunya.

L’equip mataroní es desplaça a Sabadell amb la moral alta, després de la victòria de dissabte contra el Sant Pep. Això sí, tot i visitar la pista del cuer, no vol dir que l’equip d’Alberto Peña tingui un partit fácil. De fet, serà un partit de contrastos en què els dos equips necessiten els dos punts. Perquè si el Boet ha de guanyar per mantenir la primera plaça, el WhatsApp Sabadell vol la victòria per intentar escapar de la última plaça. També hi ha una lluita aferrissada pel descens i aconseguir els 6 punts que queden en joc pot ser la diferencia entre salvar-se o perdre la categoría.

Sobre el partit n’ha parlat Alberto Peña. L’entrenador sap que el partit será exigent, però espera que les individualitats i la bona feina de l’equip siguin un factor diferèncial. Els tres partits que té per endavant el Boet serán fora de casa: la primera parada és Sabadell i després tocarà enfrontar-se al Badalonès i al Sant Quirze. Equips de la part mitja-baixa de la taula als que tocarà guanyar per intentar mantenir el lideratge. Això també ho té clar la plantilla. El partit contra el WhatsappSabadell és demà divendres a tres quarts de deu del vespre.