Mataró Notícies

El Medicare System Mataró juga contra el Cerdanyola per retallar punts al descens

El Medicare System Mataró juga contra el Cerdanyola per retallar punts al descens

Marc Rodriguez Sedano

El Medicare System Mataró afronta les últimes set jornades d’Hoquei Lliga amb optimisme, perquè depenen de si mateixes per aconseguir la permanència. Les noies que entrena Albert Larrea reben demà el Cerdanyola Club Hoquei sabent que els tres punts s’han de sumar de manera obligada, perquè són claus per retallar distàncies amb la salvació i, de pas, implicar a més rivals en la lluita de la part baixa de l’Hoquei Lliga.

Després de la derrota a la difícil pista del Manlleu, el tècnic espera que les jugadores recuperin la seva millor versió i que jugar a casa les ajudi.  De fet, com a locals, les mataronines sumen una bona dinámica de resultats. Dels últims quatre partits, les de Larrea han sumat 7 dels últims 12 punts en joc i arriben a la cita de demà amb dues victòries consecutives a casa. Alberto Larrea considera que les seves jugadores han aconseguit trobar l’estabilitat i això les ha d’ajudar a aconseguir l’objectiu.

El Cerdanyola visita Mataró com a 10è classificat, amb 21 punts, a només dos del descens, així que també volen fer-se amb el triomf per respirar tranquil·les i posar marge amb les últimes places. El tècnic creu que la victòria de demà s’aconseguirà si les seves jugadores aconsegueixen avançar-se en el marcador i jugar amb la precipitació de l’equip rival.

Les mataronines tenen una bona oportunitat per per seguir sumant punts i aconseguir sortir del descens. Depenen de si mateixes per fer-se amb la salvació, perquè dels sets partits que li queden a l’Hoquei Lliga, sis serán contra rivals directes. Per tant, l’objectiu és aconseguir una bona dinámica de resultats que les ajudi a sortir del descens i això passa per guanyar demà el Cerdanyola.

Medicare System Mataró i Cerdanyola Club Hoquei juguen per tres punts d’or demà divendres a partir de les nou del vespre.