Mataró Notícies

El Medicare System Mataró surt del descens amb una victòria contra l'Sferic Terrassa

El Medicare System Mataró surt del descens amb una victòria contra l'Sferic Terrassa

Francesc Andrés

El Medicare System Mataró surt moltes setmanes després del descens i creu en la permanència. Ho fa després d'una victòria imponent davant l'Sferic Terrassa, que va patir l'encert de les mataronines.

I és que a la primera part el Medicare va marcar 6 gols sense obtenir resposta. El primer el va fer Aina Florenza al minut 4, i el segon Ona Casellví al sis. Un resultat que s'ampliaria a l'equador del primer temps fins al 4 a 0, amb un altre de Florenza i el primer de Carla Fontdeglòria. Tot i el resultat contundent, les mataronines arribarien a la mitja dotzena. Fonteglòria amb el cinquè, i Xantal Piqué amb el sisè deixaven tocat de mort al Terrassa, que tot i així va despertar per marcar dos gols abans d'arribar al descans. A Pancha Puertas i Sílvia Ferrer se li va sumar a la represa el segon de Puertas, l'únic gol fins a la recta final.

Amb el 6 a 3 i a sis minuts d'acabar l'encontre, Fontdeglòria marcava el seu tercer gol. Els dos últims per part de l'Sferic, van servir per maquillar el resultat. Tot i que encara queden tres partits i no hi ha res decidit, el Mataró demostra que no està mort i que vol seguir sent equip d'OK Lliga.