Mataró Notícies

El Platges Mataró se sobreposa a les lesions i somia amb l'ascens a Lliga Femenina 2

El Platges Mataró se sobreposa a les lesions i somia amb l'ascens a Lliga Femenina 2

Sergi Ruiz

En Copa Catalunya femenina el Platges Mataró ja ha superat l’equador de la segona fase. Una segona fase que està realitzant amb bona nota. A quatre jornades per acabar la segona fase, les d’Adrià Castejón lluiten per assolir una de les quatre posicions de la final a quatre d’ascens. Actualment són cinquenes amb 22 punts i un balanç de 8 victòries i 6 derrotes. Una actuació, però, es veu afectada per les lesions que pateix l’equip. Explica Adrià Castejón que la meitat de la plantilla ha patit lesions fortuïtes que provoca que les jugadores disponibles no puguin descansar gaire. Tot i això, l’equip ha aconseguit sobreposar-se a aquest handicap per tirar endavant els partits, fet que enorgulleix a l’entrenador.

Aquest cap de setmana, el Platges Mataró tindrà un partit important per assolir una de les quatre places per lluitar per assolir el somni de l’ascens a Lliga Femenina 2. Les d’Adrià Castejón visiten la pista del Basket Almeda, quart classificat i empatat a punts amb les mataronines. Castejón espera un partit igualat en què les unionistes aconsegueixin frenar el tir exterior de l’Almeda i aguantar el resultat fins l’últim quart. Si aconsegueixen arribar al darrer quart amb un marcador ajustat, el tècnic mataroní creu que poden tenir opcions de fer-se amb una victòria que significaria assolir la quarta plaça i dependre de si mateixes el tram final de temporada. A més, les unionistes intentaran superar el desavantatge de l’anada, quan van perdre de quatre punts. Un desavantatge a priori baix, però que Castejón creu que no serà fàcil superar.

El partit es diputarà dissabte a 2/4 de vuit del vespre a la pista de l’Almeda. Un matx que Adrià Castejón espera que tingui un resultat alt ja que en cas que el Platges Mataró guanyi de quatre punts i els dos equips arribin empatats a final de la segona fase, quedaria per davant el conjunt amb un nombre de punts totals més alt.