Mataró Notícies

El Quadis CN Mataró disputa el Campionat d'Espanya de tennis taula

El Quadis CN Mataró disputa el Campionat d'Espanya de tennis taula

Sergi Ruiz

Aquest dilluns al migdia va arrencar el Campionat d’Espanya absolut de Tenis Taula. Una competició que el Quadis CN Mataró disputa tan en categoria individual com en dobles. La delegació masculina estarà formada per Antoni Prados, Yordi Jason Ramos i Xavi Peral, mentre que Gàlia Dvorak serà la representant femenina. Tots ells, però, van quedar exempts de disputar la fase prèvia del torneig individual disputada dilluns. A partir de les 10 del matí començaran els individuals masculins amb els partits de Xavier Peral contra Borja Sánchez, Jordi Jason Ramos contra Emilio Garcia-Romeu i Antoni Prados contra Jose Manuel Caballero. A ¾ d’11 del matí arrencarà el partit de dobles femenins que enfrontarà el duo Galia Dvorak i Paula Bueno amb Anna Classen i Leila Kei-Han Lock.

Pel que fa als dobles masculins, la parella formada per Yordi Jason Ramos i Xavier Peral, s’enfrontaran a ¼ de 5 de la tarda al vencedor de l’eliminatòria entre el duo format per Javier Recio i Jose Antonio Sánchez i la parella Miguel Chamorro i Diego Sánchez.

També aquesta tarda, a partir d’1/4 de 7, Galia Dvorak s’enfrontarà a Rebeca Pérez en els setzens de final en categoria individual femenina. Una Galia Dvorak que vol fer un bon paper tan a nivell individual com en dobles.

El Campionat d’Espanya de Tennis Taula s’està disputant a Almeria. Demà es disputaran les semifinals i les finals.