Mataró Notícies

El Quadis CN Mataró presenta els tres nous fitxatges de la temporada

El Quadis CN Mataró presenta els tres nous fitxatges de la temporada

Sergi Ruiz

El Quadis CN Mataró incorpora a la seva disciplina a Germán Yáñez, Edu Minguez i Josep “Pitu” Puig. Amb aquestes tres incorporacions, Beto Fernàndez, entrenador del Quadis, dóna per tancada la plantilla per la temporada 2017/1028. L’argentí Germán Yáñez arriba del Mediterrani a Mataró per jugar a l’arc com a recanvi de Gustavo Guimaraes, que ha posat rumb a la lliga italiana.Per la seva banda, Edu Minguez aterra per segona vegada a Mataró. Ho fa procedent del CN Barcelona, equip que va eliminar el Quadis en el play-off pel títol. En aquest cas, Mínguez suplirà la marxa de Thomas Lucas i actuarà com a segona boia. Pel que fa a Pitu Puig, es tracta d’una aposta de futur que arriba procedent del CN Granollers. Tres incorporacions que han de servir per tenir una plantilla equilibrada amb la que fer un bon paper a Europa.

De fet, la participació en competició europea és el gran repte de la temporada. Tot i que encara no s’hagi efectuat la inscripció de l’equip per participar a Europa, la plantilla està il·lusionada amb poder-hi competir. De confirmar-se que el Quadis jugarà l’EuroCup la propera temporada, l’objectiu de Beto Fernàndez serà el de superar les dues primeres rondes i plantar-se a quarts de final. Més enllà, l’entrenador mataroní creu que és complicat arribar-hi per l’elevat pressupost de la resta de rivals.

Per encarar aquesta temporada, a més dels tres fitxatges, Beto Fernàndez podrà comptar amb Albert Merino, després d’haver fet una estada a Suècia l’últim mig any.