Mataró Notícies

El Quadis Mataró de tennis taula masculí viatge a València amb l'ascens en ment

El Quadis Mataró de tennis taula masculí viatge a València amb l'ascens en ment

Josep Maria Spà

El primer equip masculí de tennis taula del Quadis Mataró juga la fase d'ascens a la Superdivisió Masculina, la màxima divisió estatal. No serà una fita fàcil. L'equip hauria de guanyar 3 partits per aconseguir l'ascens. De guanyar el primer partit contra el Cambados gallec, segon del grup 1, s'enfrontarien al vencedor de l'altre eliminatòria. El que en surti victoriós encara li quedaria un tercer i definitiu partit davant el perdedor de l'eliminatòria de campions.

Els jugadors del Quadis Mataró creuen que el Cambados té una plantilla molt compensada i que per superar l’eliminatòria hauran de saber jugar com equip.

La setmana ha mantingut la mateixa intensitat en les sessions d'entrenament. En una temporada curiosa, perquè el seu principal objectiu no era estar a les fases. El fet de participar-hi sense ser un objectiu a principis de temporada pot jugarà favor del jove equip mataroní.

Un dels fets curiosos i que donen esperança a l’equip mataroní és que l'equip de Flora Khasanova ha aconseguit guanyar els dos partits davant el València. Campió del seu grup i amfitrió de les fases.