Mataró Notícies

El Quadis Mataró força el tercer partit contra el CN Barcelona

El Quadis Mataró força el tercer partit contra el CN Barcelona

Sergi Ruiz

El Quadis CN Mataró guanya per 6 a 7 al CN Barcelona gràcies a un gol de Thomas Lucas als últims tres segons de partit. Després d’un partit molt igualat, el gol de l’holandès significava que els de Beto Fernàndez es jugaran el passi a semifinals en el tercer partit de la sèrie.

El Quadis CN Mataró força el tercer partit contra el CN Barcelona després de guanyar dilluns a la Nova Escullera per 6 a 7. Un partit molt igualat i marcat per les defenses en què el Quadis va arribar al descans amb un gol d’avantatge, guanyant per 3 a 4. A la represa els de Beto Fernández van tenir l’opció de obrir forat amb les jugades d’home de més, però no van estar encertats de cara a porteria. Els de Toni Estaller van capgirar el marcador a l’inici del darrer quart amb un parcial de 2 a 0. Marc Corbalan tornava a posar l’empat al marcador i Thomas Lucas, a falta de quatre segons per acabar el partit, feia el gol de la victòria i tornava a empatar l’eliminatòria, després que els cenebistes guanyessin el primer partit de la sèrie a Mataró.

El gol de Thomas Lucas fa que el Quadis es jugui l’accés a semifinals dimecres a la Joan Serra. Un partit que el tècnic mataroní preveu complicat però que vol guanyar per poder plantar-se a les semifinals. Unes semifinals que els enfrontaria, amb tota probabilitat, al CN Atlètic Barceloneta.

El tercer partit dels quarts de finalentre el Quadis CN Mataró i el CN Barcelona es disputarà dimecres a les 5 de la tarda a la piscina del Complex Esportiu Joan Serra. Un partit que es podrà seguir a través del programa d’aquesta casa Carnet Esportiu FM.