Mataró Notícies

El Quadis Mataró i CN Barcelona s'enfronten amb la quarta plaça en joc

El Quadis Mataró i CN Barcelona s'enfronten amb la quarta plaça en joc

Josep Maria Spà

Queden dues jornades per acabar la fase regular a les màximes divisions estatals de waterpolo. I els primers equips del Centre Natacio Mataró ja tenen part de la feina feta. Sobretot el Quadis. L'equip de Beto Fernàndez lluitarà fins al final per poder acabar tercer i encarar els play off en la millor posició possible. Però com a mínim ja té assegurada la cinquena plaça que dóna accés a Europa. No només això. El duel amb el Barcelona de dissabte a les 6 de la tarda serà clau per assegurar la quarta plaça i si acabés amb victòria, qualsevol ensopegada del Terrassa en aquestes dues darreres jornades la podria parofitar l'equip de Beto Fernàndez per acabar tercer classificat.

Si la presència de l'equip masculí en competicions europees ha estat els últims anys una incògnita, i de fet ha acabat sense poder-hi participar, la Sirena Mataró ha competit i ha fet història a Europa. La Sirena té plaça assegurada per ser segon. Però aquest any els quatre finalistes de la darrera edició de la final four van estalviar-se la fase prèvia. Evidentment, i passi el que passi, la temporada dels dos primers equips és segons el diretor tècnic de waterpolo del Centre Natació Mataró, un èxit sense precedentsa la secció.

L'objectiu de la Sirena a la lliga és poder repetir la final, i el Quadis, amb una plantilla molt jove i amb un tant per cent molt elevat de jugadors fets a casa, vol allargar la bona temporada feta fins ara.