Mataró Notícies

Els absoluts del CN Mataró tanquen la plantilla amb talent de casa

Els absoluts del CN Mataró tanquen la plantilla amb talent de casa

Sergi Ruiz

Apostar per la casa. Aquesta és la filosofia que ha seguit La Sirena CN Mataró aquest mes de juny per confeccionar la plantilla. En una entrevist concedida aquest dilluns al Carnet Esportiu FM, Beto Fernàndez, director tècnic de waterpolo del CN Mataró, explicava que la preferència per preparar la plantilla de la propera temporada era la de incorporar waterpolistes amb passat al Centre. Uns desitjos traduïts en dos noms concrets: Helena Lloret i Carla Graupera. Ambdues  van marxar en busca de nous reptes i aquest estiu han tornat a casa per reforçar el conjunt dirigit per Florin Bonca.

Una filosofia que també s’ha aplicat sota pals. Després de la marxa de Cristina Terrado, segona portera de La Sirena, el club ha optat per mirar cap a la base. És per aquest motiu que la portera del juvenil pujarà al primer equip. Una aposta que ha de servir per motivar les categories bases de waterpolo del CN Mataró.

Amb les renovacions de jugadores com Marta Bach, Ciara Gibson, Clara Cambray o Alba Bonamusa i els fitxatges d’Helena Lloret, Carla Graupera, Laura Vicente i Claudia Abad, el director tècnic de waterpolo del CN Mataró, creu que La Sirena ha confeccionat una plantilla potent amb una gran base mataronina.