Mataró Notícies

Els Capgrossos de Rem competeixen a Flix

Els Capgrossos de Rem competeixen a Flix

Sergi Ruiz

El Club de Rem Capgrossos de Mataró disputa aquest diumenge la segona prova de la Lliga Catalana de Llagut. Flix serà l’escenari d’aquesta segona jornada de competició, en la qual els mataronins volen igualar les posicions aconseguides a Arenys de Mar. Per aconseguir-ho, però, hauran de fer front a un handicap: la regata de Flix es disputa en riu, quan el Club de Rem està acostumat a entrenar i competir al mar. Per intentar adaptar-se al canvi d’aigües, aquests dies han estat practicant a dintre port on la mar és més tranquil·les. Tot i això, Aida Al-Nelhawi, cap de comunicació del Club de Rem Capgrossos de Mataró, avisa que els timoners hauran d’estar alerta de les corrents i de les algues dels rius.

Fa dues setmanes, en l’obertura de la Lliga Catala de Llagut a Arenys de Mar, el Club de Rem Capgrossos va aconseguir una primera posició en la regata del veterà femení i dues segones posicions del veterà i del sènior femení. Unes posicions que volen consolidar a Flix. L’objectiu del sènior masculí, per la seva banda, és el d’aconseguir classificar-se per la regata. A Arenys no ho van poder aconseguir en part per la poca experiència de l’equip i en part per la gran competència dels rivals

Les cronometrades de la segona jornada de la Lliga Catalana de Llagut arrencaran a les 9 del matí. Les finals, a les 11.