Mataró Notícies

Els sèniors dels Capgrossos de Rem, primers a Sant Jaume d'Enveja

Els sèniors dels Capgrossos de Rem, primers a Sant Jaume d'Enveja

MataróNotícies.cat

El Club de Rem Capgrossos de Mataró treu bons resultats de la cinquena edició de la regata de llagut de Sant Jaume d’Enveja, al Montsià. Els clubs mataronins van fer un bon paper, en excepció del veterà masculí que el van desqualificar.

Ahir diumenge, es va disputar la cinquena etapa de la Lliga Catalana de Llagut a Sant Jaume d’Enveja. En general, els equips del Club de Rem Capgrossos de Mataró va treure uns excel·lents resultats. En la categoria sènior, tant el masculí com el femení van quedar en la primera posició de les seves finals. El sènior masculí va acabar a la part més alta de la final C. Per la seva banda, les noies van poder superar les gran favorites: els Vogadors de Cambrils i el Club de Rem Santa Cristina, a la final A. En el cas dels veterans, bon resultat també del femení que va quedar en segon lloc a la final A. El veterà masculí, però, va quedar desqualificat de la final B per envair el carril contrari.

La setmana que ve no hi haurà regata. Els clubs tindran vacances fins al 3 de setembre, quan es disputarà la sisena jornada de la lliga catalana de llagut a Lloret. Els equips mataronins intentaran repetir els bons resultats de la jornada d’ahir. Per la seva banda, el veterà masculí treballarà per intentar entrar a la final A.