Mataró Notícies

Fernàndez i Lobato superen Noruega i s'enfrontaran a l'altra parella espanyola

RFEVB

Fernàndez i Lobato superen Noruega i s'enfrontaran a l'altra parella espanyola

MataróNotícies.cat

La mataronina Amaranta Fernández, juntament amb la malaguenya Ángela Lobato, està participant al torneig satèl·lit de vòlei platja de Vaduz, a Liechtenstein. Després de caure ahir a vuitens de final contra la parella alemanya, estan lluitant pel cinquè lloc.

Aquest matí, a dos quarts de deu, Amaranta Fernández i Ángela Lobato han superat a la parella noruega Olimstad i Ulveseth per 1 a 2. El primer set se l’ha endut la parella espanyola 17 a 21. Per altra banda, les noruegues han intentat remuntar enduent-se el segon set per un ajustat 21 a 18. El tercer i definitiu set a quinze punts l’han guanyat les espanyoles per un clar 8 a 15.

Aquest mateix migdia, a dos quarts de tres, la mataronina i la malaguenya s’enfrontaran a l’altre parella espanyola: l’Elsa Baquerizo i la Paula Soria. La nord-americana nacionalitzada espanyola, Elsa Baquerizo, va ser la parella de l’Amaranta en el mundial de Viena fa una setmana, i ara es jugaran el pas de ronda pel cinquè lloc. En cas que la mataronina i  la seva parella eliminessin a les seves compatriotes, s’enfrontarien a les guanyadores de l’altre eliminatòria que enfronten la parella ucraïnesa, a priori favorites, contra la parella romanesa. Per altra banda, si quedessin eliminades, haurien de lluitar pel setè i vuitè lloc.