Mataró Notícies

Fernàndez vol anar "partit a partit" amb el masculí del Joventut Handbol Mataró

Fernàndez vol anar "partit a partit" amb el masculí del Joventut Handbol Mataró

Marc Rodriguez Sedano

Després d'una temporada complicada, el Club Joventut Handbol Mataró vol consolidar el seu equip masculí amb Jordi Fernàndez. Després d'haver aconseguit l'ascens a la divisió de plata amb les noies, ara vol aconseguir objectius ambiciosos però realistes amb els homes. Tal com diu el míster, el primer pas per consolidar l'equip, però, és consolidar la plantilla, i tot i que poden haver canvis d'última hora, l'equip masculí està força definit. Potser els únics dubtes que hi haurà fins al setembre serà a la porteria.

La tan de moda filosofia del "partit a partit" és la que caldrà seguir a partir d’ara, segons Jordi Fernàndez. Cada temporada és diferent a l'anterior i després d'una etapa on l’equip ha hagut d’adaptar-se a dos entrenadors diferents en una temporada, el tècnic té clar que caldrà apostar per conceptes molt claus. La defensa serà un factor importantíssim per a Fernàndez i és en l’aspecte defensiu on més voldrà insistir el tècnic. Assegura que caldrà assentar les bases de l’equip i fer-lo sòlid, perquè tenen prou pòlvora com per aprofitar les ocasions en atac. Fernàndez conclou que cal mirar cap endavant, amb objectius clars.

Per començar a caminar, el Club Joventut Handbol Mataró iniciarà la seva temporada a Primera Estatal el 17 de setembre contra el Sant Esteve de Palautordera.