Mataró Notícies

Jordi Fernàndez, nou entrenador del primer equip masculí del JH Mataró

Jordi Fernàndez, nou entrenador del primer equip masculí del JH Mataró

Sergi Ruiz

Jordi Fernàndez agafa les regnes del sènior masculí del Joventut Handbol Mataró. El fins ara entrenador del sènior femení relleva Àlex Viaña a la banqueta del sènior masculí, després que finals de temporada deixés la direcció de l’equip. Una proposta sorgida des de la directiva del club per consolidar el masculí a Primera Estatal. Recordem que Fernàndez va aconseguir l’ascens del femení a la Divisió de Plata en la seva primera temporada al capdavant de l’equip. Tot i que reconeix que li hauria agradar poder consolidar les noies a la nova categoria, Jordi Fernàndez es pren amb il·lusió i ganes el repte de crear un equip sòlid a la Primera Nacional i el de potenciar la pedrera del Joventut Handbol Mataró.

Un nou equip i una nova categoria que suposarà un joc més físic al qual, Fernàndez s’haurà d’adaptar. El seu segell, però, serà similar al que va aplicar amb èxit durant la temporada passada amb el femení: una defensa sòlida i un atac que es pugui adaptar en funció del rival.

Per assegurar, com a mínim, la Primera Estatal amb tranquil·litat, la direcció tècnica vol configurar una plantilla amb jugadors experimentats a la categoria.