Mataró Notícies

Jose Maria Díaz, entrenador d'Albert Ramos: “L'objectiu que tenim és ser competitius en totes les superficies”

Jose Maria Díaz, entrenador d'Albert Ramos: “L'objectiu que tenim és ser competitius en totes les superficies”

Josep Maria Spa

El bon paper del mataroní Albert Ramos és tema de conversa a l'escola de tennis Mataró. El seu tennista de referència segueix instal·lat entre els millors del món. Dilluns perdia la quarta final ATP que disputava. Ho feia a Sao Paulo en un duel marcat per la pluja i que va acabar perdent davant l'uruguaià Cuevas després de guanyar el primer al tie break, 7-6, i perdre per un doble 6-4. Després de la gira sud-americana el mataroní, juntament amb un dels seus entrenadors, Noé Losmozos, ha viatjat ara cap als Estats Units, on hi disputarà els torneigs d’Indian Wells i Miami. Els seu altre entrenador, Jose Maria Díaz, ha parlat des de Mataró del paper d’Albert Ramos en aquest torneig de Sao Paulo.

Del rànquing ATP serà una setmana més el numero 24, però en la carrera anual ocupa la plaça número 14, per davant de grans tennistes com Nishikori o Djokovic. Unes xifres destacades que el permeten ser cap de sèrie en tornejos 250 o 500 i assegurar-se la participació en els grans tornejos del calendari. El seu entrenador ens explica el perquè del gran moment de Ramos.

Indian Wells a Los Ángeles i Miami seran els dos masters mil que li serviran per tancar la gira nord-americana. Posteriorment tornarà a Europa per tornar iniciar una gira europea amb aturada a  Barcelona, en el marc del torneig Godó.