Mataró Notícies

La Federació Catalana dóna la raó i els dos punts al Boet després de l'apel·lació del Badalonès

La Federació Catalana dóna la raó i els dos punts al Boet després de l'apel·lació del Badalonès

Marc Rodriguez Sedano

El comité d’apel·lació de la Federació Catalana de Bàsquet ha donat la raó al Boet Mataró després que els mataronins decidissin recòrrer l’intent del Badalonès d’impugnar el partit del passat 1 de febrer per alineació indeguda. D’aquesta manera, els d’Alberto Peña sumen la victòria de manera definitiva i mantenen la segona plaça de Copa Catalunya.

La decisió final de la Federació conclou que el partit que van disputar a casa contra el Badalonès el passat 1 de febrer és el de la primera volta. Per tant, l’equip d’Alberto Peña haurà de jugar a Badalona en la penúltima jornada de lliga i podrà fer-ho amb tots els jugadors de la plantilla. També Ilia Pakovic, que va arribar a la disciplina mataronina l’1 de febrer i la seva presencia va ser el motiu principal que va servir al Badalonès per intentar impugnar el partit de la jornada 12, al·legant que Pakovic no podía jugar, perquè no tenia fitxa el 14 de gener, que era quan estava previst que es jugués el partit.

El duel es va acabar jugant l’1 de febrer amb l’acord dels dos equips i la Federació. És per això que el comité d’apel·lació ha donat la raó al Boet i també els dos punts, gràcies al 77-55 final que van aconseguri els homes d’Alberto Peña.  Amb la victoria a la butxaca, el Boet Mataró continua colíderant la taula de Copa Catalunya amb 37 punts, després del balanç de 17 victòries i 3 derrotes en les 20 jornades que s’han jugat fins el moment. A la competició li queden sis partits i l’objectiu, diu Peña, és guanyar-ne els màxims possibles. El Boet Mataró se centra ja en la propera cita del cap de setmana. Dissabte rebran l’Artés amb la intenció de superar-lo i assegurar-se una de les quatres primeres places del play-off.