Mataró Notícies

La Sirena CN Mataró es prepara pel play-off de lliga després de l'Eurolliga

La Sirena CN Mataró es prepara pel play-off de lliga després de l'Eurolliga

Sergi Ruiz

La Sirena CN Mataró s'enfronta a un nou partit demà a la tarda. Després de la Final a 4 de l’Eurolliga, la Sirena CN Mataró ja se centra en el play-off pel títol de lliga. Una lliga en què les de Florin Bonca han acabat segones, perdent només dos partits: tots dos contra l’Astralpool Sabadell. D’aquesta manera, les mataronines certifiquen el bon moment de forma en el que es troben. Una temporada que Bonca creu que ha sigut més complicada que les anteriors, tot i que el treball de l’equip ha sigut molt bo.

El partit de demà serà el quart que disputen mataronines i andreuenques aquesta temporada. Els precedents d’aquesta temporada juguen tots a favor de la Sirena: tres victòries. L’última la van aconseguir 22 d’abril, quan es va disputar l’última jornada regular de la lliga. Aquell partit les mataronines el van guanyar amb comoditat per 14 a 6. Bonca creu que el partit d’aquest dimecres serà més disputat, ja que en play-off el Sant Andreu sempre és perillós. Un partit pel que l’entrenador creu que les jugadores hauran de sortir molt concentrades per evitar els contraatacs del conjunt de Javi Aznar.

El partit entre la Sirena CN Mataró i el CN Sant Andreu es disputarà aquest dimecres a 2/4 de 7 de la tarda a la piscina Joan Serra. El segon partit es disputarà a la Pere Serrat dissabte a les 6 de la tarda.