Mataró Notícies

La Sirena CN Mataró ja és a camí de Kirishi per disputar la Final a 4 de l'Eurolliga

La Sirena CN Mataró ja és a camí de Kirishi per disputar la Final a 4 de l'Eurolliga

Josep Maria Spà

L’expedició de la Sirena Mataró ja ha aterrat a l’aeroport de San Petersburg després d’un llarg viatge. Un cop recollides les maletes l’equip es dirigeix ara per carretera cap a Kirishi on arribarà a primera hora de la tarda. Temps per deixar les maletes, posar-se el banyadors, les ulleres i llançar-se a la piscina del Kirishi. Una piscina on les mataronines faran fins a 4 sessions d’entrenament: d’avui fins divendres al migdia, amb doble sessió demà al migdia.Sessions de presa de contacte amb una piscina on les mataronines no hi han jugat mai.

A la sessió d’aquesta tarda coincidiran amb el seu rival de semifinals. El Kirishi rus. L’objectiu adaptar-se a la piscina i a l’entorn abans del primer partit de divendres a la tarda davant les russes. Els ànims entre l‘expedició són molts i la plantilla confia en les seves possibilitats.

La imatge curiosa és la diferència entre el darrer entrenament de la Sirena, fet ahir al migdia a la piscina descoberta del complex esportiu Joan Serra, amb el sol i la calor com a protagonista, i els 8 graus de màxima que hi haurà durant el dia d’avui. De fet dem à dijous i divendres seran els dies de més fred, amb mínimes rondant els 0 graus.