Mataró Notícies

La Sirena CN Mataró, preparada per fer història a l'Eurolliga

La Sirena CN Mataró, preparada per fer història a l'Eurolliga

Marc Rodriguez Sedano

La Sirena Centre Natació Mataró juga aquesta tarda contra el Kinef Kirishi el primer partit de la final four de l’Eurolliga. Les mataronines ja fa dos dies que són a Rússia i, després de tres sessions d’entrenaments a les instal·lacions del mateix Kirishi, les de Florin Bonca es mostren optimistes de cara a l’eliminatòria. Saben que el Kirishi és bó al contraatac i que penalitza molt l’error del rival. Per tant, si volen fer-se amb la victòria, no poden cometre errades i hauran d’estar molt concentrades en defensa. El segon entrenador, Pau Cardenal explica que caldrà ser fermes al darrera per a no donar solucions fàcils al rival.

L’equip de Florin Bonca ha crescut molt des de l’última vegada que es van enfrontar a les russes, a la fase de grups de l’Eurolliga. Cardenal afirma que les jugadores mataronines han madurat a l’aigua i són capaces de tot. De fet, explica que l’equip depèn de si mateix, tal com ha demostrat en els últims partits que ha disputat. Aquesta mentalitat i optimisme també el manté la plantilla. La jugador Ona Mesegué destaca la bona faceta ofensiva de l’equip i creu que el factor psicològic també serà important per no marxar del partit en cap moment, vagi com vagi el marcador.

L’alcalde de la ciutat, David Bote i el regidor d’esports, Josep Maria Font també s’han desplaçat a Rússia per poder viure en directe la final four. Bote ha destacat l’optimisme de la plantilla i està convençut que demà serà un gran dia.

Kinef Kirishi i La Sirena Centre Natació Mataró juguen aquest divendres a partir de les cinc de la tarda. La transmissió del partit i tota la prèvia la podreu viure en directe a Mataró Ràdio des de dos quarts de cinc de la tarda al programa Carnet Esportiu