Mataró Notícies

La Sirena CN Mataró supera el Sant Andreu i s'emporta el primer duel de semifinals

La Sirena CN Mataró supera el Sant Andreu i s'emporta el primer duel de semifinals

Sergi Ruiz

La Sirena CN Mataró, suma la primera victòria contra el Sant Andreu en el primer partit de les semifinals pel títol de Divisió d’Honor, després d 'imposar-se per 8 gols a 5. Un partit molt igualat que va acabar amb empat a 1 al final del primer parcial i que va deixar fora del partit a Ona Messeguer. Els àrbitres van interpretar que la jugadora de La Sirena va avançar la seva posició abans que Helena Lloret executés un penal i això va comportar l’exclusió de  Messeguer. Una decisió que el casquet número 10 de la Sirena va protestar, i va acabar sent expulsada amb vermella directa.

El Sant Andreu va repetir la pena màxima i el llançament de Paula Crespí el va aturar Debby Willemsz. La portera de l’equip de Bonca va tornar a ser clau per aconseguir la victòria i va deixar la porteria a 0 en el segon quart. Amb tres gols, les mataronines van poder obrir forat en el marcador per gestionar la segona part amb tranquil·litat.  A la represa, el partit es convertia en un anar i tornar constant, amb el Sant Andreu intentant muntar contratacs ràpis que, o bé es trobaven amb una excelsa defensa mataronina o amb un recital d'aturades de Debby Willems.

Tot i l'avantatge de 4 gols amb el que s’arribava al darrer quart, la Sirena CN Mataró no va poder trencar mai el partit. Això ho ha aprofitat el Sant Andreu que, mitjançant Helena Lloret, va retallar distàncies, però sense fer perillar la victòria de les mataronines. El tècnic de l’equip, Florin Bonca, assegura que el partit va ser molt disputat i això dóna encara més mèrit a les seves jugadors, que després de l’exigència de l’Eurolliga, s’han deixat la pell a l’aigua. Sobre el partit, Bonca també va voler parlar dels àrbitres. El tècnic romanès no acostuma a parlar de les decisions dels col·legiats, però creu que, contra el Sant Andreu, la dupla arbitral va xiular sense un criteri clar, cosa que va permetre donar espectacle al partit, però en canvi no les va permetre controlar-lo tal com haguessin volgut.

Amb la primera victòria a la butxaca, les de Florin Bonca es preparen ja per al segon partit de l’eliminatòria de quarts, que es jugarà dissabte a les 6 de la tarda a al piscina Pere Serrat de Sant Andreu i en què una victòria de La Sirena classificaria a les mataronines per a la final. Un partit que es podrà seguir en directe al Carnet Esportiu FM de Mataró Ràdio.