Mataró Notícies

La Sirena Mataró encara el segon dia a Rússia amb la confiança d'arribar a la final

La Sirena Mataró encara el segon dia a Rússia amb la confiança d'arribar a la final

Josep Maria Spà

L'expedició de la Sirena Mataró ha passat la primera nit a Rússia. Ho ha fet a l'hotel Yunost on dormen les expedicions dels tres equips que s'han desplaçat fins a Rússia: Sirena Mataró, Astralpool Sabadell i Quadis Mataró. Un fet que ens deixa imatges curioses com la dels 3 equips compartint menjador per sopar el dia el comencen amb un entrenament matinal. A la mateixa hora també entrenarà el Sabadell un entreno que es farà entre dos quarts de deu del matí i dos quarts d'onze. Aquesta serà la sessió d'entrenament més intensa que veurem aquests dies. A la tarda la segon entreno del dia, serà de 7 a 8 del vespre. La sessió d'entrenament serà compartint piscina amb Olimpiacos.

Ahir va ser un llarg viatge que va acabar amb una sessió d'entrenament suau a la piscina seu de la final a 4. Avui dues sessions d'entrenament per unes jugadores que es mostren molt confiades de cara a aquesta final a 4.

Per aquesta tarda s'espera l'arribada de l'alcalde de Mataro, David bote, el regidor d'esports, josep maria font, així com el president del centre natacio mataro, joan gros i el director esportiu dle club joan mariera