Mataró Notícies

La Sirena Mataró, quart millor equip d’Europa

La Sirena Mataró, quart millor equip d’Europa

Sergi Ruiz

La Sirena CN Mataró ha tornat a plantar cara a l’Astralpool Sabdell en el partit pel tercer i quart lloc de l’Eurolliga, però ha acabat perdent el partit per 7 a 5. Un partit en què les mataronines han tornat a pagar un fluix inici. Un primer parcial de 3 a 0 vallesanes i un gol a l’inici del segon quart favorable a les vallesanes feia indicar que el partit seria un monòleg del vigent campió de l’Eurolliga. Tot i això, les de Florin Bonca han reaccionat i un gol de Ciara Gibson i un altre de Marta Bach han fet que les mataronines entressin al partit abans del descans.

A la represa, Alba Bonamusa, Ona Meseguer i Ciara Gibson amb tres gols i una molt bona actuació de Debby Willemsz sota pals (amb quatre aturades de mèrit consecutives) han capgirat el resultat i han posat per davant al marcador a la Sirena amb un resultat de 4 a 5.

Les de Nani Guiu (que ha acabat expulsat per protestar a l’àrbitre) han fet valer la seva qualitat i el fons d’armari per acabar remuntant el partit i fer-se amb el tercer lloc Europeu. La Sirena, per la seva banda, fa un pas respecte l’any passat i acabarà com el quart millor equip europeu i amb la nota positiva d’haver plantat cara al cinc vegades sotscampió d’Europa, el Kinef Kirishi, i al teatracampió de l’Eurolliga, l’Astralpool Sabadell.