Mataró Notícies

La Sirena Mataró vol portar el títol de lliga cap a Mataró

La Sirena Mataró vol portar el títol de lliga cap a Mataró

Sergi Ruiz

La Sirena CN Mataró i Astralpool CN Sabadell s’enfronten avui en el primer partit de la final pel títol. Les mataronines arriben a la cita després de guanyar al Sant Andreu en semifinals per un global de 17 a 11. Per la seva banda, les vallesanes van derrotar en semifinals al CN Madrid Moscardó per un contundent 54 a 6. Un duel entre Mataró i Sabadell que serà el sisè de la temporada, tots amb victòria per les vallesanes. El darrer va ser a l’Eurolliga, quan el Sabadell es va imposar per 7 a 5. Ciara Gisbon, jugadora de la Sirena, explica que volen plantar cara en aquesta final per treure’s l’espina de la competició europea i alçar el seu primer títol de lliga.

Aquesta temporada La Sirena Mataró i Astralpool Sabadell aquesta temporada s’han trobat en totes les competicions que han disputat: Supercopa d’Espanya, Supercopa d’Europa, Lliga, Copa de la Reina i Eurolliga. Tots aquests encontres fan que els dos equips es coneguin a la perfecció. Per aquest motiu, la brasilera Marina Zablith creu que serà una final molt ajustada.

El primer partit de la final entre La Sirena CN Mataró i l’Astralpool CN Sabadell es disputarà avui a les 7 del vespre a la piscina Carles Ibars de Sabadell.