Mataró Notícies

La waterpolista mataronina Carla Graupera marxa al Victorian Seals de Melbourne

La waterpolista mataronina Carla Graupera marxa al Victorian Seals de Melbourne

MataróNotícies.cat

En waterpolo femení, la lliga australiana s’emporta la mataronina Carla Graupera, exjugadora del Centre Natació Mataró, actualment  a les files del Mediterrani, que marxa a Austràlia a competir. El proper gener agafarà les maletes i un vol cap a Melbourne, on militarà a les files del Victorian Seals de Melbourne. Li servirà per millorar el seu nivell de waterpolo, viure una experiència i viatjar. Una aventura que emprèn després d’haver començat la lliga amb el Medi per tercera temporada consecutiva. Explica Carla Graupera que va ser l’ex Sirena Chloe Wilcox qui li va donar l’empenta per prendre la decisió de marxar a Austràlia. Una experiència en la que més enllà de conèixer una altra manera de jugar waterpolo i aprendre l’idioma (anglès), també representa un repte de creixement personal.

Graupera després de créixer esportivament a l'entitat mataronina va seguir la seva carrera com a jugadora al Mediterrani la temorada 2014/2015. Entre la primera i la segona temporada va marcar 25 gols a la divisió d'honor femenina, 13 la primera temporada i 12 la segona. Aquest any, de moment, només porta un gol. A Austràlia va preparda per poder donar el màxim de si. Desconeix la rutina d’entrenaments però si sap d’avançada que les sessions que fan són similars a les de Mataró. El que si té clar és que haurà de treballar dur per igualar-se al nivell que tenen les jugadores australianes, físicament molt fortes.

Graupera no serà la única esportista catalana que emprèn el camí cap a Austràlia. A finals de desembre Anni Espar i Marta Recio viatjaran a Sydney, mentre que el passat mes d’octubre va ser Laura Vicente qui es va incorporar al Brisbane Barracudas.