Mataró Notícies

L'amfitrió Kirishi, rival de la Sirena Mataró a les semifinals de l'Eurolliga

imatge d'arxiu

L'amfitrió Kirishi, rival de la Sirena Mataró a les semifinals de l'Eurolliga

MataróNotícies.cat

Sirena Mataró i Kinef Kirishi s’enfrontaran en el primer partit de la final a 4 de l’Eurolliga de waterpolo femení. Les mataronines jugaran davant les amfitriones en aquest partit de semifinal, tal i com ha determinat el sorteig que s’ha fet aquest cap de setmana. Mataronines i russes ja s’havien topat a la fase de grups del passat mes de gener, en un partit que va acabar amb victòria clara per les noies del Kinef Kirishi per 10 gols a 15. Per intentar sorprendre al conjunt rus, Florin Bonca creu que el treball defensiu de les mataronines serà la clau del partit. Bonca assegura que les jugadores hauran de sortir molt concentrades en defensa per poder aturar els contraatacs i les jugades en superioritat del conjunt rus.

A diferència del partit de la lligueta, en aquesta ocasió el Kinef Kirishi serà l’amfitrió. El factor camp, segons el tècnic de la Sirena, Florin Bonca, tindrà un pes molt important en el partit. A més, per poder arribar descansades al partit, les mataronines arribaran un dia abans a la ciutat russa per entrenar i relaxar-se.

Sirena Mataró i Kirishi s’han enfrontat en tres ocasions en competició europea. En les tres ocasions, la victòria ha estat per l’equip rus. Tot i això, Florin Bonca opina que  l’UVSE, equip que van eliminar a quarts, és un rival més complicat que el rus. És per això aniran a per totes per plantar cara a un dels grans equips d’Europa i guanyar el partit.

Aquesta final a 4 de l’Eurolliga de waterpolo femení es disputarà entre el 28 i 29 d’abril. L’altra enfrontament el disputaran Olympiacos grec i CN Sabadell.