Mataró Notícies

L'equip de Rem Capgrossos busca millorar registres a Sant Jaume d'Enveja

L'equip de Rem Capgrossos busca millorar registres a Sant Jaume d'Enveja

MataróNotícies.cat

La cinquena edició de la Lliga Catalana de Llagut tindrà lloc aquest diumenge a Sant Jaume d’Enveja, Montsià. El Rem Capgrossos Mataró hi participaran en les quatre categories en què competeixen: veterà masculí, veterà femení, sènior masculí i sènior femení.

El diumenge passat, els Capgrossos de Mataró van fer un bon paper a la regata que es feia a Palamós. A Sant Jaume d’Enveja, s’espera que els equips femenins i el veterà masculí es classifiquin per la final A. Per la seva banda, el sènior masculí intentarà repetir el bon paper de la setmana passada.

La primera prova cronometrada la disputarà el veterà masculí a les nou del matí. Hauran de fer una bona regata per poder accedir a la final A i recuperar els punts que van perdre a Palamós. A un quart de deu participarà el sènior femení, i trenta minuts més tard el veterà femení. Totes dues regates haurien d’entrar a la final A. En l’última cronometrada hi competirà el sènior masculí a dos quarts d’onze, que tot i ser un equip nou encara per consolidar-se, intentaran millorar la bona actuació que van fer a Palamós.