Mataró Notícies

L'equip femení del Joventut Handbol Mataró acarona el títol de lliga

L'equip femení del Joventut Handbol Mataró acarona el títol de lliga

Sergi Ruiz

El Joventut Handbol Mataró femení té a tocar el títol de lliga. Després d’aconseguir la classificació matemàtica per la Divisió Estatal de Plata, ara les jugadores de Jordi Fernández volen aconseguir el títol de campiones de la Lliga Catalana Sènior Femenina. Una de les primeres opcions de deixar sentenciada la lliga serà aquest cap de setmana. Les mataronines s’enfrontaran a l’Handbol Cooperativa Sant Boi i tindran a tocar el títol de lliga. En cas de guanyar, aquest cap de setmana es podrien ser campiones virtuals ja que mantindrien la distància a 4 punts amb el segon classificat i només quedarien 4 punts en joc. D’aquesta manera rubricarien una temporada gairebé perfecte. Per aconseguir aquest títol, Isa Latorre, capitana de l’equip, explica que una de les claus ha estat la bona sintonia que hi ha dins l’equip.

Després de disputar el partit amb el Sant Boi, els dos últims rivals serà de la competició seran l’Handbol Sant Quirze, segon classificat, i el Vilanova del Camí. Un cop hagi finalitzat la temporada regular, l’objectiu de l’equip serà el de guanyar les fases d’ascens que les portarien a jugar la temporada que ve a la Divisió Estatal de Plata. Unes fases que s’està intentant que es disputin a Mataró. Segons Latorre, poder disputar aquestes fases al Pavelló Teresa Maria Roca els hi donaria un lleuger avantatge ja que tindrien el suport de la seva afició.

El partit contra l’Handbol Cooperativa Sant Boi es disputarà diumenge a ¾ d’11 el matí al Pavelló Municipal de Sant Boi de Llobregat.

I pel que fa l'equip masculí del Joventut Handbol Mataró té un partit complicat aquest cap de setmana. Els de Jordi Coma visiten el pavelló del segon classificat, el Sant Martí-Adrianenc.  Un partit que es disputarà dissabte a les 7 del vespre.