Mataró Notícies

Les 120 fotografies finalistes del concurs Mataró viu l'Esport 2016 es poden veure a l'Ateneu Fundació Il·luro

Les 120 fotografies finalistes del concurs Mataró viu l'Esport 2016 es poden veure a l'Ateneu Fundació Il·luro

Josep Maria Spa

Josep Maria Àlvarez ha guanyat el premi d’honor del concurs fotogràfia Mataró viu l’esport 2016 que es van lliurar ahir a l’Ateneu de la Fundació Il·luro. Les 120 fotografies finalistes es podran visitar en una exposició que es va inaugurar just després de l’entrega de premis i que es podrà visitar fins el 16 d’abril. El regidor d’esports de l’Ajuntament de Mataró, Josep Maria Font, assegura que el concurs de fotos Mataró viu l’Esport ha estat un èxit i això beneficia  l’exposició, on, diu Font, hi ha molts esports representats.

A l’exposició amb les 120 fotografies finalistes n’hi ha 16 de Josep Maria Àlvarez, premi d’honor del concurs valorat en 300 euros. Explica Àlvarez que per a ell la fotografia és un hobby, i tot i que ja ha participat en més d’una ocasió al concurs, l’enorgulleix que la foto guanyadora sigui seva.

A més del premi d’honor, també es van entregar els de fotografia sub en apnea a Irene Mestre i el premi a categoria juvenil. També es va premiar una fotografia a les santes esportives i una menció a l’autora del cartell, Carme Petit. La nova edició del Concurs Mataró viu l’esport s’anunciarà en la propera edició de la Nit de l’Esport, el proper dilluns 3 d’abril.