Mataró Notícies

Les Santes Esportives 2017 acolliran una prova de la Lliga Catalana de Llagut

Les Santes Esportives 2017 acolliran una prova de la Lliga Catalana de Llagut

Sergi Ruiz

Les Santes Esportives 2017 arriben amb novetats. El Port de Mataró ha estat l’escenari on presentat el calendari esportiu de Les Santes d’enguany. Un calendari que com cada any hi haurà les ja tradicionals proves de la Mitja Marató per Relleus, Travessa Nedant al Port, el Trofeu Ciutat de Mataró de Natació o la Cursa Popular Les Santes. Enguany, però, s’estrenaran activitats com una sessió de Fitness a la Platja del Callaoun intent de record Guiness de Snorkel a la Platja del Varador o el primer Mundialet de Futbol 3x3. La gran novetat, però és que Mataró serà la seu de la tercera regata de la Lliga Catalana de Llagut. El regidor d’Esports de Mataró, Josep Maria Font, espera que Les Santes Esportives tornin a ser un èxit a nivell de participació i de públic.

El diumenge 16 de juliol serà el dia en què Mataró es convertirà en escenari de la tercera prova de la Lliga Catalana de Llagut. D’aquesta manera, el Club de Rem Capgrossos de Mataró seran els amfitrions d’aquesta competició. Poder disputar una regata a casa i fer-ho en el marc de Les Santes Esportives és motiu d’orgull per als Club de Rem Capgrossos, segons assegura la seva cap de comunicació, Aida Al-Nehlawi. Una prova amb la qual també esperen fer picar el cuc pel rem a més d’un mataroní.

 Les Santes Esportives d’aquest 2017 arrencaran el dimarts 11 i s’acabarà el diumenge 30 de juliol. El 15 de juliol tindrà lloc el Trofeu Ciutat de Mataró i Mitja Marató per Relleus; el 23 de juliol la Travessa Nedant al port; i 28 de juliol la Cursa Popular de Les Santes.